۶ مرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۱۰

زارع: توسعه استان بوشهر باید بر پایه اقتصاد دانش‌بنیان باشد

زارع: توسعه استان  بوشهر باید بر پایه اقتصاد دانش‌بنیان باشد

بوشهر- استاندار بوشهر گفت: توسعه استان باید بر پایه اقتصاد دانش‌بنیان، نوآوری و تجاری‌سازی فناوری استوار باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان زارع در دیدار با حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور با تشریح ظرفیت‌های راهبردی استان در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع دریایی، شیلات، آبزی پروری، کشاورزی و اقتصاد دانش بنیان بر ضرورت توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد.

وی افزود: بوشهر به عنوان پایتخت انرژی و اقتصادی کشور، ظرفیت کم نظیری برای توسعه فناوری‌های پیشرفته دارد و توسعه این استان باید بر پایه اقتصاد دانش‌بنیان، نوآوری و تجاری‌سازی فناوری استوار باشد تا بتواند از ظرفیت‌های عظیم صنعتی و دریایی استان، ارزش افزوده ایجاد کند.

استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان از جمله دانشگاه خلیج فارس بر توسعه همکاری‌های مشترک میان دانشگاه، صنعت و شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و یادآور شد: این همکاری‌ها می‌تواند زمینه‌ شکل‌گیری زنجیره کامل ایده تا محصول را در استان فراهم کند.

زارع ابراز امیدواری کرد با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، استان بوشهر به عنوان یکی از قطب‌های فناوری پیشرفته در حوزه‌های انرژی، اقتصاد دریامحور و صنایع دانش‌بنیان کشور بیش از پیش نقش آفرینی کند.

استاندار بوشهر با تقدیر از معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور بابت اجرای مصوبات سفر در فصل پاییز سال گذشته به استان، ابراز داشت: در پی اجرای این مصوبات، پروژه‌های ارزنده‌ای در هفته دولت در استان بوشهر به بهره برداری خواهند رسید.

زارع در پایان اظهارات خود از معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور برای سفر به استان و حضور در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های مصوب سفر قبلی‌شان به استان دعوت کرد.

حسین افشین معاون رئیس جمهور نیز با تقدیر از پیگیری‌های استاندار و اقدامات صورت‌گرفته در استان در زمینه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، برای حضور در هفته دولت در استان اعلام آمادگی کرد.

کد مطلب 6901633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha